top of page

Behandlinger

En behandling hos mig varer godt en time per gang. Jeg blander de forskellige teknikker jeg har, for at opnå størst mulig forbedring i din tilstand. Hver gang du kommer tager jeg stilling til hvilke metoder der er nødvendige nu og her, og hvad der skal til i den givne situation. Jo flere gange og jo mere regelmæssigt du kommer, des mere lærer jeg dig og din krop at kende, og des dybere kan vi arbejde for at opnå en bedre og mere længerevarende effekt. 

Første behandling tager altid længere end normalt, da vi skal have tid til introduktion, samtale og spørgsmål. Vi skal også stille en diagnose første gang vi ses, så vi kan lave en god behandlingsplan. Til diagnosen undersøger jeg din mave, din tunge og din puls, ligesom jeg lytter til det du fortæller mig, og også sammenholder med lyde og dufte fra din krop.

 

AKUNini_icon-22_edited.jpg

Akupunktur

AKUNini_icon-22_edited.jpg

Shiatzu

AKUNini_icon-22_edited.jpg

Tuina

AKUNini_icon-22_edited.jpg

Kopping

AKUNini_icon-22_edited.jpg

Moksa og TDP

AKUNini_icon-22_edited.jpg

Vejledning

-Shiatsu er en japansk massageform, mens tuina er kinesisk. Begge massageteknikker udføres uden olie, og patienten har tøj på. Shiatsu og Tuina forbinder og aktiverer energien i kroppens meridianer, så der skabes balance i hele kroppen, og smerter samt stagnationer bearbejdes og ophører.

-Kopping er små sugekopper som fastgøres på kroppen under behandlingen. Undertrykket påvirker kroppens kapillærer, og kan hjælpe mod fx inflammation, muskelsmerter og forkølelse.

-Moksibation er behandling via varme fra mineraler, som optages i huden på specifikke punkter, og genskaber balance.  Ligesom ved kopping styrker moksibation kroppens egen evne til at regenerere.

-Akupunktur kender de fleste efterhånden, men hvad mange ikke ved er, at når nålene suppleres med de øvrige behandlingsteknikker i TKM, er resultaterne som oftest meget mere mærkbare og langt bedre.

bottom of page